DAT Reading Comprehension Test 2

Reading Comprehension Test for the Dental Admissions Test (DAT)

Here is a practice Reading comprehension Test for the Dental Admissions Test (DAT). To simulate a real Dental Admissions Test (DAT) give yourself no more than 60 minutes to complete the test. This is a complete reading comprehension test for the Dental Admissions Test (DAT).

Start Reading the passage below, you have 60 minutes to complete the test.

1 Myopia is worsening in Singapore
Surveys have indicated that myopia afflicts 25 percent of seven-year-olds, 33 percent
of nine-year-olds, 50 per cent of 12-year-olds and more than 80 percent of 18-year-old
5 males. There is still no complete explanation for the development of myopia, though
there is a genetic factor which makes certain people and ethnic groups more susceptible
to it. However, this does not explain the rapid increase in the prevalence of myopia
here over the last three generations. This suggests strongly that environmental
influences interacting with 10 genes have played a major role.
10
A recent study in the US suggests that leaving the lights on at night when babies are
asleep might predisposes them to developing short-sightedness. The condition has been
induced in chicks, tree shrews and monkeys simply by manipulating their visual
environment. This is further evidence of the major role played by the environment. While
15 the exact environmental factor cannot be pinpointed yet, it is quite likely that this is
related to the heavy amount of reading and near work Singapore children are exposed to,
which is certainly much higher than that in the past.
Myopia arises when the eyeball grows too long. Once this growth has occurred, it is not
20 reversible. However, there is also another type of spurious myopia that is due to
excessive spasms of the internal focusing muscles within the eye. This type of spurious
myopia can be reversed by relaxation techniques, and practitioners of this art sometimes
claim wrongly that they have “”cured” short-sightedness.
25 Although true myopia is irreversible, it can be compensated for by wearing spectacles,
contact lenses or undergoing surgery to flatten the cornea. However, the blinding
complications of myopia, for example, retinal Detachment and myopic macular
degeneration are related to the excessive length of the eyeball. Consequently, the
methods outlined above compensate for myopia, but do not prevent the late
30 complications of it because they do not actually prevent the excessive elongation of
the eyeball.
Once myopia sets in, it will continue to worsen until the child reaches adulthood. The
earlier the onset, the worse the final outcome will be. The challenge is to either prevent
35 it from developing in the first place, or to slow down its progression.

1. What is the cause of spurious myopia?

A. Spasms of the internal focusing muscles within the eye.

B. Genetic factors.

C. Environmental influences.

D. The eyeball growing too short.

E. The eyeball growing too long

2. What is the author’s goal?

A. Prevent myopia from developing.

B. Curing myopia.

C. Slow down the progression of myopia.

D. Both A and B.

E. None of the above.

3. According to the author, what is the complete explanation for the worsening of myopia in Singapore?

A. Genetic factors.

B. Lights on at night.

C. Environmental influences.

D. All of the above.

E. Both A and C.

4. How can myopia be compensated?

A. Wearing glasses.

B. Undergoing surgery to flatten the cornea.

C. Wearing contact lenses.

D. All of the above.

E. None of the above.

5. What has played a major role in the increase in Myopia in Singapore?

A. Environmental influences.

B. Genetic factors.

C. Diet.

D. Inbreeding.

E. Poor light.

1 Bioremediation is the process of using hydrocarbon-oxidizing bacteria to break down the
chemical structure of petroleum compounds into less complex, fertilizer-like substances
that are not hazardous or regulated.
5 Since the late 1980s when it was recognized by the U.S. EPA as a viable petroleum
clean-up method, bioremediation has grown into a major segment of the American
environmental remediation industry. However, the contractors who provide such services
have been unusually secretive about the actual bioremediation materials and methods
they use to treat contaminated soil and water.
10
This new World-Wide Web site provides comprehensive background data about these
state-of-the-art petroleum hydrocarbon bioremediation techniques.
Entitled “BIOREMEDIATION: A Layman’s Guide to Techniques and Materials,” the
15 extensive reference resource provides practical, “hands on” information for persons
who need to understand the process of bioremediation to better manage outside
contractors performing such work, or who want to undertake their own bioremediation
projects in accordancewith currently accepted scientific standards.
20 In a step-by-step fashion, the illustrated web feature explains how bioremediation is
used to degrade petroleum pollution from soils and water. Soil sections include
explanations of large-scale soil cleanups such as those encountered in the vicinity
of industrial facilities, small-scale cleanups such as the contaminated piles generated at
tank removal sites, and the beach and coastal area cleanups required immediately after
25 waterborne spills wash ashore. Water sections include dealing with oil slicks on open
water as well as the remediation of petroleum-polluted water found in industrial retaining
ponds and other concrete containments.
Soil sections emphasize “land farming” techniques that involve excavating, spreading
30 and treating polluted soils in a shallow, 18-inch layer on flat ground. One particularly
useful section explains the “staged pile” land farming method that allows contaminated
soil to be piled as high as six feet deep and still be successfully bioremediated.

6. On what type of water sections is bioremediation applicable?

A. Ponds.

B. Open water.

C. Water in cement containers.

D. All of the above.

E. None of the above.

7. According to this article, what is bioremediation?

A. Using bacteria to clean petroleum polluted areas.

B. Using chemicals to clean petroleum polluted areas.

C. Using information technology to clean petroleum polluted areas.

D. All of the above.

E. None of the above.

8. How does the mentioned web site explain bioremediation?

A. Using video.

B. Using pictures.

C. From steps one to conclusion.

D. Both A and B.

E. Both B and C.

9. Why was the web site in regard to bioremediation created?

A. So farmers can understand bioremediation better.

B. So scientists can understand bioremediation better.

C. So governments can understand bioremediation better.

D. So non-scientists can understand bioremediation better.

E. So farmers can understand scientists better.

10 Why has bioremediation become popular?

A. To clean up spilled oil.

B. To clean up the ozone layer.

C. To create cleaner farming techniques.

D. All of the above.

E. None of the above.

1 Vitamin B12 (Cobalamin) is named the “red vitamin,” as it is a red crystalline compound.
B12 is unique in that it is the only vitamin that contains an essential mineral–namely,
cobalt. Cobalt is thereby needed to make B12 and so is essential for health. B12 is
unique also in that it is required in much tinier amounts than the other B vitamins.
5 Only 3-4 mcg. (micrograms, or thousandths of a milligram) are needed at minimum;
however, higher levels, up to 1 mg., are often used therapeutically.
Vitamin B12 is a very complex molecule. Besides cobalt, it also contains carbon, oxygen,
phosphorus, and nitrogen. Cobalamin is stable to heat, though sensitive in heated acid
10 or alkali solution, slightly sensitive to light, and destroyed by oxidizing and reducing
agents and by some heavy metals.
Vitamin B12 was isolated in 1926 as the factor that treated a feared disease,
Pernicious anemia–termed “pernicious” because it could be fatal, most often
15 from neurologic degeneration. But the substance cobalamin, when given orally
(actually liver was used as the cure; it contains high amounts of B12), did not
cure all of the people with the disease, and some people still developed
pernicious anemia. It was later found that a mucoprotein enzyme produced by
the stomach (by the parietal cells that also make hydrochloric acid) was also
20 needed for vitamin B12 to be absorbed into the body from the intestines. This
enzyme has been termed the “intrinsic factor,” while vitamin B12 is the “extrinsic
factor.” Aging, stress, and problems with the stomach or stomach surgery
weaken the body’s ability to produce the “intrinsic factor”; also, some people
appear to have a genetic predisposition that makes them more prone to pernicious
25 anemia. Hydrochloric acid helps the absorption of B12; if acid production is weak,
the absorption is lessened.
Calcium and thyroid hormone assist as well. Pregnancy, absorb this important vitamin.
Aging more likely lessens some of the many factors needed for ideal absorption of B12,
30 so deficiency symptoms are more common in older people.

11. Why was Vitamin B-12 isolated?

A. For health.

B. For treatment.

C. For longevity.

D. For commercialization.

E. For depression.

12. What is needed for vitamin B 12 to be absorbed into the body?

A. Cobalamin.

B. Pernicious anemia.

C. Hydrochloric acid.

D. Mucoprotein enzyme.

E. Calcium.

13. What food mentioned has a large amount of B-12?

A. Fruit.

B. Chicken.

C. Turkey.

D. Vegetables.

E. Liver.

14. What are the deficiency symptoms of B-12 common in the elderly due to?

A. Aging.

B. Stress.

C. Stomach problems.

D. All of the above.

E. None of the above.

15. Why is B-12 unique?

A. Only vitamin with cobalt.

B. Only vitamin with calcium.

C. Only vitamin with tryptophan.

D. Only vitamin with thyroid hormones.

E. It is not really a vitamin.

1 Dental is a profession, whereas pharmacology is a science.
The term pharmacology means the study of drugs.
5 As a professional a pharmacist uses knowledge which is generated by scientists to
apply to real life situations. For example a pharmacologist might be involved in studying
the mechanism and amounts of a drug which make it poisonous. The pharmacist on
the other hand as a professional would be the one who would work in a poison control
center and using the scientific information about the drug figure out if the amount the
10 person took is potentially dangerous or not and make recommendations about what is
the best action to take. It’s the judgment calls based on scientific information from a
wide variety of fields of study which is part of what makes a pharmacist a professional.
As a consequence, pharmacists have to have a broad background regarding drugs;
15 including drug chemistry, toxicology, drug manufacturing, how drugs work
(pharmacology), drug metabolism, drug therapy, drug law, the economics of drug use,
pharmaceutical biotechnology, and so on.
Pharmacologists and pharmaceutical scientists on the other hand are very focused and
20 narrow in their knowledge; in order to generate new scientific knowledge in each of
the above fields (and other fields). Dental schools thus tend to have 2 major
divisions. Dental Practice – where the graduates are pharmacists, and the
pharmacological or pharmaceutical sciences – where the graduates are trained as
scientists.

16. Who would use real life knowledge?

A. A scientist.

B. A pharmacist.

C. A pharmacologist.

D. Both A and B.

E. Both B and C.

17. Who would work in a poison control center?

A. A scientist.

B. A pharmacist.

C. A pharmacologist.

D. Both A and B.

E. Both B and C.

18. According to this article, what makes a pharmacist a professional?

A. A degree.

B. Judgment calls.

C. Being a scientist.

D. Both A and C.

E. Both B and C.

19. According to this article, why do pharmacy schools have 2 major divisions?

A. To teach future scientists.

B. To teach future pharmacists.

C. To teach future pharmacologists.

D. Both A and B.

E. Both A and C.

20. According to this article, what is the difference between pharmacology and pharmacy?

A. Pharmacy is a place, whereas pharmacology is a science.

B. Pharmacy is a science, whereas pharmacology is a profession.

C. Pharmacy is a profession, whereas pharmacology is a science.

D. All of the above.

E. None of the above.

1 Insulin produces changes in inflammatory mediators that may reduce the risk of athero-
sclerosis, according to researchers from the State University of New York at Buffalo.
Findings from prior studies have tied insulin resistance to atherogenesis and have also
5 shown that the insulin-sensitizing drug troglitazone has anti-inflammatory effects. In the
current study, the SUNY researchers investigated whether insulin itself has anti-
inflammatory effects.
Dr. Paresh Dandona and colleagues tested the anti-inflammatory hypothesis by
10 administering insulin and non-insulin-containing intravenous solutions to 10 obese,
non-diabetic subjects. Blood samples were taken prior to infusion and at 2, 4, and 6
hours after infusion, the team reports in the Journal of Clinical Endocrinology and
Metabolism for July.
15 The investigators found that insulin reduced concentrations of the pro-inflammatory
compound nuclear factor kappa-B (NF kappa-B) and increased concentrations of the
compound that inhibits NF kappa-B. In addition, insulin reduced reactive oxygen
species generation by mononuclear cells and produced a reduction in the levels
of several other pro-inflammatory mediators.
20
“This is a brand-new property of insulin,” Dr. Dandona noted in a SUNY statement.
“Since atherosclerosis is the result of an inflammation of the vessel wall, we
believe insulin will prove to be anti-atherosclerotic in the long run.”
25 “At the very least, these results should indicate to physicians that they should not
be reluctant to prescribe insulin when it is indicated for fear that it may increase
the risk of heart attack,” he added.

21. What did the insulin reduce?

A. Obesity.

B. The levels of several pro-inflammatory mediators.

C. Reactive oxygen species generation by binuclear cells.

D. Reactive oxygen species generation by mononuclear cells.

E. Depression.

22. Who were the test subjects?

A. Diabetics.

B. Non-diabetics.

C. Heavier people.

D. All of the above.

E. Both B and C.

23. What were the test subjects given?

A. Placebos

B. Insulin Intravenous solutions

C. Non-Insulin Intravenous solutions

D. Both A and B

E. Both B and C

24. Why were doctors concerned with prescribing insulin?

A. Insulin may increase the risk of heart attacks

B. Insulin may decrease the risk of heart attacks

C. Insulin may increase the risk of atherosclerosis

D. Insulin may decrease the risk of atherosclerosis

E. Insulin may increase depression

25. Which hypothesis has been proven in this article?

A. Insulin is for diabetics only

B. Insulin can work as an inflammatory

C. Insulin may increase the risk of heart attacks

D. Insulin may reduce the risk of atherosclerosis

E. Insulin may function as an antidepressant

1 All vertebrates, including humans, obtain most of their daily vitamin D requirement
from casual exposure to sunlight. During exposure to sunlight, the solar ultraviolet
B photons (290-315 nm) penetrate into the skin where they cause the photolysis
of 7-dehydrocholesterol to pre-cholecalciferol. Once formed, pre-cholecalciferol
5 undergoes a thermally induced rearrangement of its double bonds to form
cholecalciferol. An increase in skin pigmentation, aging, and the topical application
of a sunscreen diminishes the cutaneous production of cholecalciferol. Latitude,
season, and time of day as well as ozone pollution in the atmosphere influence the
number of solar ultraviolet B photons that reach the earth’s surface, and thereby,
10 alter the cutaneous production of cholecalciferol. In Boston, exposure to sunlight
during the months of November through February will not produce any significant
amounts of cholecalciferol in the skin. Because windowpane glass absorbs ultraviolet
B radiation, exposure of sunlight through glass windows will not result in any
production of cholecalciferol. It is now recognized that vitamin D insufficiency and
15 vitamin D deficiency are common in elderly people, especially in those who are infirm
and not exposed to sunlight or who live at latitudes that do not provide them with
sunlight-mediated cholecalciferol during the winter months. Vitamin D insufficiency
and deficiency exacerbate osteoporosis, cause osteomalacia, and increase the risk
of skeletal fractures. Vitamin D insufficiency and deficiency can be prevented by
20 encouraging responsible exposure to sunlight and/or consumption of a multivitamin
tablet that contains 10 micrograms (400 IU) vitamin D.

26. Why will someone from Boston not produce any significant amounts of cholecalciferol in the skin during winter?

A. Clothing

B. Latitude

C. Longitude

D. Ozone pollution

E. Shade from buildings

27. According to this article, what is common in older people?

A. Vitamin D deficiency

B. Vitamin D insufficiency

C. None of the above

D. All of the above

E. None of the above

28. What diminishes the cutaneous production of cholecalciferol?

A. Aging

B. Sunscreen

C. An increase in skin pigmentation

D. All of the above

E. None of the above

29. What chemically changes due to heat?

A. Osteomalacia

B. Cholecalciferol

C. Pre-cholecalciferol

D. 7-dehydrocholesterol

E. Durmalcia

30. According to this article, who obtains most of their vitamin D from sunlight?

A. Humans

B. Animals

C. Vertebrates

D. Invertebrates

E. Plants

1 The Nestor’s Chronicle is a written story telling us what the Historian we call Nestor
believed had happened before his days. We don’t know for sure how old Nestor
was when he wrote the Chronicle, this gives us reason to use a large span around
his days than usual.
5
On the other hand we think we know that he in many cases wrote from sources
we don’t know about.
The Nestor’s Chronicle, as goes for the Ipaty Annals and the Lavrenty Annals which
10 scholars link together with the Nestor’s work, can be a transcribe good version of
the sources Nestor had at hand, but that we can’t be sure about that.
All that said we can use the Nestor’s Chronicle as a Prime source regarding Russian
History and it is a Prime source in all cases but the Russian History before 1000 AD.
15 In the later case the information given certainly is secondary material and thus from
a point where we would like to have more knowledge about the 9th Century events.
In today’s Russia the Nestor’s Chronicle is a Secondary source and shall be treated
methodological as such.
20 There is no doubt that Rimbert can be treated as a Primary source to events that
took place less than 10-20 years before he wrote his Vita. In the text you will find
that a certain Erimbert(might be and might not be his own spelling of his name, that’s
not essential for the moment) was at place during part of the event.
25 In other word for the question “What happened in the early days of the Rus” we can
use Rimbert as a Prime source but the Nestor’s Chronicle only as a Secondary source.

31. Which historian gives us the best primary source of material?

A. Rus

B. Nestor

C. Rimbert

D. Erimbert

E. Ipaty

32. According to this article, why is Nestor’s Chronicle of historical importance?

A. Russian history is well explained by Nestor.

B. Few books have survived since the 9th century.

C. There is little written about events in the 9th century.

D. His work is corroborated with other history texts of the time.

E. His work was written in an understandable format that the common person would comprehend.

33. What relation does Nestor’s Chronicle have with the Ipaty Annals and the Lavrenty Annals?

A. They have no relationship.

B. They were all written by Nestor.

C. None were written by Nestor.

D. They were written at the same time.

E. Young people do not recognize when they are depressed.

34. Currently, what is Rimbert’s writing considered to be?

A. Primary history.

B. Secondary history.

C. Neither primary nor secondary histories.

D. Both A and B.

E. None of the above.

35. Currently, what is Nestor’s chronicle considered to be?

A. Primary history.

B. Secondary history.

C. Neither primary nor secondary histories.

D. Both A and B.

E. None of the above.

1 It is essential that depression be recognized early and accurately by primary care
providers. An accurate and timely diagnosis informs treatment and minimizes the
negative impact of depression. Young people typically present with a pattern of
symptoms that are somewhat different from those typically seen in adults. Prominent
5 problems in youth include somatic complaints and separation anxiety, compared with
the more traditional neurovegetative symptoms typically observed in adults. Depressed
mood in adolescents is frequently expressed as irritability and presents with other
negative emotions such as anxiety and anger. Moreover, depression in young people
seldom presents as a solitary problem but is commonly part of a complex pattern of
10 behavioral concerns, which can be challenging both for diagnosis and treatment.
Rohde and colleagues found that in a community-based study, 43% of depressed
youth had at least 1 other concurrent diagnosis, most commonly anxiety (18%),
substance abuse (14%), and disruptive behavior disorders (8%). It is estimated
that about 20% of depressed youth develop a bipolar mood disorder over time,
15 although early diagnosis of bipolar disorder remains controversial.
Recognition of the associated risk of suicide in the presence of depression is critical.
As many as 20% of adolescents each year have suicide ideation, and as many as 10%
attempt suicide. Although the majority of attempts are not lethal, suicide is a leading
20 cause of death in adolescents.
It is also important to be mindful that depressive disorders have high rates of chronicity
and recurrence. The mean length of a major depressive episode in young people ranges
from 7 to 9 months, with common remittance within 1.5 to 2 years. Longitudinal studies
25 suggest that there is a strong potential for recurrence, with 48% to 60% of young
people having a recurrence of depression within a 5-year follow-up period.

36. What is the main theme of this article?

A. Depression needs to be treated.

B. Depression in young people exists.

C. Depression in young people is different from depression with adults.

D. There are multiple symptoms when diagnosing depression in young people.

E. Young people do not recognize when they are depressed.

37. Why is the diagnosis and treatment of children with depression challenging?

A. Doctors do not comprehend how young people become depressed.

B. Children do not show the same signs of depression as adults.

C. Children do not know how to tell someone that they are depressed.

D. Depression in young people is often a grouping of behavioral concerns.

E. Children do not recognize that they are depressed.

38. What is the most common diagnosis regarding depression in young people?

A. Anxiety

B. Substance abuse

C. Bipolar mood disorder

D. Disruptive behavior disorders

E. Bulimia

39. Compared to adult depression, what is the prominent problem(s) found in young people?

A. Over eating

B. Sleeping problems

C. Separation anxiety

D. Rages of anger

E. Both B and C

40. What does this article state to be most necessary in regard to depression in young adults?

A. There must be proper treatment.

B. Depression must be clearly recognized early.

C. Depression is a growing concern among young people.

D. Depression is different between young people and adults.

E. Depression in young people is caused by adults.

1 Medical diagnosis usually rests upon, and evaluation of therapeutic success should
rest upon, both objective observation and verbal or other subjective reports from
the customer (otherwise known by the dirty word ‘patient’), i.e.,signs and symptoms.
All complaints considered by physical medicine carry this duality. The sort of half-science
5 called ‘psychophysics’ can be extended to generally apply to the whole range of
medical complaints, though the term is usually restricted to describing relationships
between either normal or abnormal subject/customer/patient-subjective and
objective data related to sensory functions of human beings. Analysis of the
10 functioning or data of the human eye is probably the most common focus of the
application of psychophysics. The correlation of visual-system duality is coherent
within the concept ‘glaucoma’ when it aligns objectively observed, defunct or
malfunctioning optic-nerve-head neurons with subjectively space wise-envisioned,
sightless areas referred to as ‘scotomata’, particularly when an appreciable portion
15 of the neurons in a given nerve-head bundle are defective and the sightless areas are
reported (sometimes subliminally via instrumentation) as forming the shape of the
physical area the array of the attachments of these defective bundles to their retinal
receptors. Thus glaucoma “is” both/either such damaged physical nerve cells *or*
the correlate are really missing sight, a direct duality that should not be expressed as
20 causality. Glaucoma thus constitutes a psychophysically consistent entity.

41. What is the main theme behind this article?

A. Glaucoma is an awful disease.

B. Psychophysics is not a real science.

C. Some diseases need to have both subjective and objective analysis.

D. A doctor should be able to analyze a symptom better than a patient could.

E. A patient should be able to analyze a symptom better than a doctor could.

42. Why is glaucoma a good example in this article?

A. It is a curable disease.

B. It is a made up disease.

C. It is not a completely understood disease.

D. It is a socially acceptable disease.

E. It is defined by the patient’s symptoms as much as the patient’s description of how they feel.

43. What does this article refer to as psychophysics?

A. The study of physical conditions.

B. The study of patient doctor relationships.

C. The connection between nerve action and consciousness.

D. The connection between the real world and the imaginary.

E. The connection between a person and their psychosis

44. What term does this author use in referring to a patient?

A. Victim

B. Subject

C. Customer

D. Consumer

E. Recipient

45. What is scotomata, as referred to in this article?

A. A cure for glaucoma.

B. The effect of glaucoma.

C. The need for glasses in order to see properly.

D. An area of diminished vision within the visual field.

E. The need for contacts in order to see properly.

1 Prescription drugs can be a costly medical expense, especially for older people
and those who are chronically ill. However, in the United States, each state has
a law that allows pharmacists to substitute less expensive generic drugs for many
brand-name products. Depending on your prescription needs, your savings could
5 be significant. The same reasoning applies also to non-prescription, or over
the counter, medications.
What’s the difference between a generic and brand-name drug?
10 The names are different, and the price of the generic drug is usually lower than
that of a name-brand drug. A generic drug is called by its chemical name; a
manufacturer assigns a brand name. Both generic and brand-name products
have the same active ingredients. Overall, in a population, the generic drug is
just as safe and effective as the brand-name drug. However, generics are not
15 necessarily formulated in an identical manner to corresponding brand-name drugs.
Because of that, there can be occasional differences in individual side-effects (nausea,
for example; it may be better or worse with a generic versus a brand-name drug).
There can also be occasional differences in an individual’s response to a generic drug
(compared to the brand-name drug), since formulation differences can affect factors
20 such as how much actually enters the bloodstream after oral administration.
Why has bioremediation become popular?
A. To clean up spilled oil.
B. To clean up the ozone layer.
C. To create cleaner farming techniques.
D. All of the above.
E. None of the above.

46. What is the main theme of this article?

A. That brand name drugs are better than generic drugs.

B. That generic drugs are better than brand name drugs.

C. That brand name drugs are different from generic drugs.

D. That there are only small differences between generic and brand name drugs.

E. That generic drugs will have a greater chance for side effects.

47. Which factor does the article refer to in regard to an individual’s response to a generic drug in comparison to a brand name drug?

A. How generic drugs cost less than name brand drugs.

B. How name brand drugs cost more than generic drugs.

C. How quickly the drug enters the blood after ingestion.

D. How much of the drug enters the blood after ingestion.

E. How the different active ingredients affect each other.

48. Which state does this article refer to?

A. Texas

B. Florida

C. California

D. Alaska

E. None

49. What type of side effects are mentioned in this article?

A. Nausea

B. Hair loss

C. Weight gain

D. Loss of appetite

E. Depression

50. What is the difference between generic and name brand drugs?

A. Name

B. Cost

C. Active ingredients

D. Coating

E. Both A and B

Answers

1. A

2. E

3. E

4. D

5. A

6. D

7. A

8. E

9. D

10. A

11. B

12. D

13. E

14. D

15. A

16. B

17. B

18. B

19. B

20. C

21. D

22. E

23. E

24. A

25. B

26. B

27. D

28. D

29. C

30. C

31. C

32. C

33. D

34. A

35. B

36. B

37. D

38. A

39. E

40. B

41. C

42. E

43. C

44. C

45. D

46. D

47. D

48. E

49. A

50. E

You have to login to post comment!!